Valld be, a gasztro műsorokat nézve néha neked is eszedbe jutott, milyen szívesen megízlelnéd a képernyőn épp elkészült fogásokat. Kíváncsi lettél volna, a főzős vetélkedőkben adott idő alatt adott alapanyagokból vajon milyen ételeket hoztak össze a versenyzők. Sőt, szívesen végigkóstolnád egy sztárszakács álommenüjét is, nem igaz?
Nos, itt a remek alkalom, hogy egy igazán kreatív séf által újragondolt étlapról válogass kedvedre. A debreceni belváros szívében üzemelő Butiq egy olyan rendhagyó bisztró-kávézó-klub, mely nemrégiben új konyhafőnökre tett szert, a televízióból ismert Szendrei Bence személyében.
Az üdítő ösztönösséggel dolgozó séf igazán fiatalos, mégis művészien összetett ízvilágot álmodott meg a Butiqba betérő, gourmet fogásokra éhező vendégseregnek.
De ezt te is letesztelheted, ha betérsz a Csapó utcai bisztróba, és megkóstolod például a kókuszos mangólevest, vagy a barna sörös marharagut, vagy a rántott mangalica tomahawkot, vagy ami csak megtetszik a fantáziadús étlapról.
Ebéded vagy vacsorád elköltése után aztán rá fogsz jönni, hogy nemcsak a minőségi, egzotikus, ízletes alapanyagok kerültek ételedbe, de belefőtt-belesült bizony a szív és a lélek is.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!