Olasz vékony tésztás, házi kolbászos 32 cm-es pizza a Café&Barban
Vannak dolgok, amiket úgy szeretünk, ahogy vannak: a forralt bor például így ahogy van, tökéletes, nem kell bele se csillagszóró, se pillecukor, se tejszínhab. A finom, fahéjas, gyümölcsös illat úgyis azonnal elcsábít, és az a legjobb benne, hogy az édes, fűszeres, forró italnak éppen olyan íze van, mint a karácsonynak – minden egyes évben.
A Café&Barban pontosan tudják ezt, ezért klasszikus recept alapján készítik el a forralt bort, amiből bónuszunkért cserébe most neked is mernek három decilitert.
A barátságos kávézóban jól esik majd elkortyolni a szezon első, vagy akár sokadik forralt borát, hiszen ez a tél sem telhet el anélkül, hogy hódolnál a testet-lelket átmelegítő finomságnak.
Hogyan is ragozhatnánk még tovább? Ez a bónusz úgy jó, ahogyan van!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!