A hűvösebb idő beköszöntével minden magyarban felbuzog a tettvágy: itt az ideje egy jó kis disznótornak! A hajnaltól estig tartó talpalásra persze kevesen vágynak, a disznótoros finomságokra, a kellemes hangulatra meg persze a reggeli pálinkára már annál többen. A frissen készült ínyencségeket és a hamisítatlan disznótoros hangulatot ezért most háborítatlan, mégis minden modern igényt kielégítő környezetbe csomagolva hoztuk el neked! Tokaj-Hegyalja kincse a világhírű borokon túl maga a borvidék - a lágy lankák, a szelíden hömpölygő Bodrog, az idilli táj, mely ezzel a bónusszal kalandra hív. Az Angyal Borászat és Szőlőbirtok isteni lakhelyedül szolgál majd ehhez a testes finomságokkal töltött hétvégéhez.
Az Angyal Borház tágas és kényelmes vendégszobájában három izgalmas nap vár a legfinomabb disznóságokkal. A kétágyas szobák fürdőszobával, LCD televízióval és „mini borbárral” felszereltek. Az ablakokból csodás kilátás nyílik Tokaj-Hegyalja változatos hegyvonulataira és nagy múltú községeire.
Már érkezés után borkóstolásra várnak a borászatban, a finom nedük mellé házi sajtot és sonkát haraphatsz, hogy előkészítsd a gyomrod a disznótoros finomságokra. A közel 1 kilométer hosszúságú pince egyedülálló a régióban.
A borház földszintjén lévő wellness szigeten egy tágas jakuzziból gyönyörködhetsz a festői tájban, vagy méregteleníthetsz a kényelmes finn szaunában. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül is választhatsz.
A szőlő pedig nemcsak belülről kényeztet, különleges testkezelések alapanyagaként is használják.
Magára a disznóvágásra szombaton korán reggel kerül sor, és a nap hátra lévő részében folyamatosan végigehetitek a finomságokat, amik a hús friss feldogozása során készülnek. Gazdag orjaleves, friss, illatos pecsenye, hurka, kolbász, tepertő! Egyetlen falat sem fog kárba veszni, és semminek az ízét nem lehet a boltihoz hasonlítani!
A csomag tartalma:
- 3 nap 2 éjszaka szállás kétágyas szobában
- Teljes ellátás péntek vacsorától vasárnap reggelig
- Korlátlan wellness használat (szauna, jakuzzi)
- Fogó pálinkák, borkóstoló a borászat termékeiből
Program:
Péntek
14:00-18:00 Érkezés Rátkára az Angyal Borházba
18:00-19:30 Pincebemutató, borkóstoló (6 fajta bor kóstolása, házi sajttal és sonkával)
20:00-21:00 Vacsora
Szombat
08:00-12:30 Disznóvágás
08:00-10.00 Házias reggeli mellé fogópálinka, forralt bor, hagymásvér, tepertő
13:00-14:00 Ebéd (orjaleves, toros káposzta, sertés sültek)
14:00-15:00 Hurka- és kolbásztöltés, tepertő sütés
15:00-19:00 Szabad program
19:00- Vacsora (sült hurka, kolbász, pecsenye sültek)
Vasárnap
08:00-9:30 Reggeli
10:00- Hazautazás
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj 18 éves kor felett (a helyszínen fizetendő)
Az eredeti árat a partner listaárai alapján határoztuk meg.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!