A csokoládé, és a gyerekek: a vonzalom közöttük tagadhatatlan, és persze, legyen a tányéron zöldség meg gyümölcs is, de az édesség szeretetét tiltani hamvában holt próbálkozás lenne, így a legjobb, amit tehetsz, ha legalább a minőségi édességek szeretetére neveled a gyereket.
Mert ha már csoki, miért érnénk be a masszából készített, kimaradt húsvéti nyulakkal, vagy rossz minőségű bonbonokkal? Ha a gyerekek kiváló alapanyagból, saját maguk készíthetnek édességet, gyorsan megtanulják azt is, hogy a lényeg ne a cukorbevitel, hanem a minőség élvezete legyen.
A Süß - Édes Élet szervezésében most 5-10 éves vagy 10-14 éves kor között várják a leendő kis csokiszakértőket, hogy egy exkluzív, nyugodt, budai környezetben ismerkedhessenek meg a csokikészítés kulisszatitkaival.
A Süss Édes Élet műhelyében játékosan tanítanak és minden lépést együtt tesznek meg a gyerekekkel.
A tanfolyam során elkészített csokoládékat mindenki hazaviheti.
- És hogy mi is lesz a programban?
- Megnézik mit rejt a csokis kincsesláda!
- Belga csokoládé pasztillával dolgoznak, így a legjobb minőséget biztosítják a kicsiknek.
- Van élet az étcsokoládén túl? Igen!
- Mesés ízkavalkád: passiókaramellás, sós-mogyorós, málnás, sült meggyes, virágos, mangós bonbonok, málnás trüffelek, de a sor itt még nem ér véget…
Extra meglepetésként pedig a workshopon tündéri fotók is készülnek Benkő M. Fanninak köszönhetően (WeArtPhotostudio), hogy az édes emlékekből örökre maradjon anyunak és apunak is.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!