Ha valaki allergiával küzd, számos kérdés felmerül benne. Milyen növényekre, ételekre érzékeny a szervezet és főleg: miért? Mely szervek „zavara” lehet a háttérben, vagyis mi az oka a túlzott érzékenységnek? Felszívódási zavar, enzimhiány vagy a bélflóra „meghibásodása” okozza a panaszokat?
Bónuszunkkal egy fájdalommentes, tűszúrás nélküli, 300 tesztanyagra (ételféleségek, tartósítószerek, pollenek, állati anyagok, tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák, stb.) történő vizsgálat során nem csak ezekre a kérdésekre kapsz választ, de az is kiderül, mi számodra a legmegfelelőbb terápiás módszer, amivel nem csak a tüneteket enyhítheted, de a kiváltó okokat is kezelheted. A vizsgálat kb. 30 percet vesz igénybe.
A mérés tesztanyagai ételféleségek: húsok, tojás, tej és tejtermékek (laktóz) halak, tenger gyümölcsei, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, növényi olajok, lisztfélék (glutén) konzerváló- és színezőszerek, fűszerek, egyebek (élesztő, sör, bor, kávé, stb.)
Nem étel allergének: hisztamin, pollenek, állati eredetű anyagok, rovarok, atkák, száraz porok, mosó- és tisztítószerek, textiliák, fémek (pl.: aluminium, arany, ezüst, réz, amalgán, cink), vegyszerek (növényvédő- és favédőszerek), gombák, penészgombák (candida albicans). Fontos kideríteni, hogy mi az, ami a szénanáthás ember immunrendszerét terheli. Mik azok a lelki, kémiai, fizikai okok, ill. kórokozók, melyeknek következtében a beteg a természetes környezetére túlérzékenységi reakcióval válaszol.
A szemviszketés, orrfolyás, tüsszögés és a nyálkahártyák gyulladása mellett a bőrviszketés, az ekcéma, a kiütések éppúgy az allergia tünetei lehetnek, de felismerésük sokszor nem egyszerű. A gyors és pontos vizsgálattal egyből világosak lesznek a kiváltó okok, ha pedig tudod, mivel állsz szemben, rögtön a megfelelő szakorvoshoz tudnak irányítani, így időt, pénzt és fáradtságot takaríthatsz meg.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!